Arhivă cazuri

Cazul 1: Coroane ceramice pe suport de zirconiu și albire

Pacienta s-a prezentat la cabinetul nostru, fiind nemultumită de aspectul zâmbetului ei. A fost un caz dificil, care s-a finalizat însă cu un rezultat spectaculos, nu în ultimul rând, datorită unei foarte bune colaborări între medic și pacient. S-a optat pentru îmbrăcarea celor patru dinți frontali în ceramică pe suport de zirconiu, urmând apoi o albire a tuturor dinților. La final s-a obținut un zâmbet perfect.

Cazul 2: Înlocuirea unei punți din ceramică de pe dinții frontali cu coroane individuale din ceramică pe suport de zirconiu

O pacintă tânără, nemulțumită de aspectul lucrării protetice și a gingiei de pe dinții frontali a dorit să rezolve problemele legate de fizionomie și estetică. La un control radiologic s-au observat probleme și la nivelul rădăcinilor dentare. În urma unor tratamente complexe, care au presupus tratamente endodontice, chiuretaje parodontale, restaurări cu pivoți endodontici și albiri, s-a obținut un rezultat deosebit.

Cazul 3: Coroane metalo-ceramice

Pacienta tânără, care s-a prezentat la cabinet, fiind nemultumită de aspectul incisivilor centrali. Deoarece a trebuit să găsim un echilibru între factorul financiar și un rezultat cât mai bun din punct de vedere estetic, am optat pentru coroane ceramice pe suport metalic, care nu ajung la nivelul înalt de estetică al unor coroane pe suport de zirconiu sau total ceramice, dar care au îmbunătățit totuși foarte mult aspectul zâmbetului. Pacienta a fost foarte mulțumită de rezultat.

Cazul 4: Albire

Pacienta s-a prezentat la cabinet din dorința de a obține un zâmbet mai atrăgător. S-a recurs la albirea dinților ca primă variantă, urmând apoi, în funcție de rezultat, să luăm în calcul și o eventuală fațetare cu fațete din ceramică presată sau Emax. În urma albirii pacienta a fost mulțumită de rezultat.

← Înapoi