Despre noi

Great things start with a SMILE

 

Centrul Medical Axis este situat în curtea imobilului de pe str. Nicolae Balcescu nr. 28,   ap. 4 din Sibiu.
Amenajarea modernă, într-o clădire monument istoric, de pe pietonalul central al orașului, îi intampină pe pacienți cu prietenie și căldură.
A început să funcționeze din anul 1999 ca un centru de diagnostic și tratament condus de Dr. Dana Ţibuleac. Acesta dispunea de un compartiment ce asigura asistență primară și un compartiment de consultații ambulatorii cu specialitațile: ginecologie, psihiatrie adulți, ecografie, medicină de familie și stomatologie.
Astăzi, Centrul Medical Axis, este exclusiv clinică de stomatologie. Într-un ambient intim și modern sunteti întâmpinați de Dr. Marius Țibuleac și echipa sa, pregătiți pentru a vă ajuta să vă refaceți zâmbetul.

Echipa noastră

We create smiles! That’s our super power!

 

Dr. Marius Ţibuleac are o experiență de 20 ani în domeniul stomatologic, participând la numeroase cursuri de perfecționare atât în țară, cât și în străinătate (Elveția și Germania).

Împreună cu echipa sa oferă pacienților tratamente personalizate și moderne cu rezultate uimitoare prin calitatea serviciilor și a echipamentelor de top.

Dr. Marius Ţibuleac

Dr. Mircea Laslău

Asist. Elena Dobrin

Asist. Laura Deneș