Despre noi

Zâmbetul este unul din elementele ce conturează modul în care sunteți perceput de către cei din jurul dumneavoastră. Vă ajută să degajați căldură și simpatie, să aveți încredere în propria persoană și să transmiteți acest lucru și celor din jur.

Suferințele legate de bolile dentare pot reprezenta situații extrem de dificile, mai ales dacă sunt asociate cu dureri, deseori greu de suportat. Mai mult, bolile dentare se pot transforma în focare de infecție, care pot altera starea generală a sănătății dumneavostră.

În cabinetul nostru vă așteptăm fără prejudecăți și suntem pregătiți să lucrăm împreună cu dumneavoastră, pentru obținerea zâmbetului perfect, care să vă întregească imaginea și să vă redea încrederea în dumneavoastră.

Echipa noastră

Medicii Centrului Medical Axis reușesc să asigure rezultate uimitoare fiecărui pacient ce ne trece pragul, printr-o cooperare interdisciplinară de excepție. Întregul personal fiind orientat către reabilitarea orală complexă, prin servicii de stomatologie generală, estetică dentară, protetică, parodontologie, endodonţie, chirurgie orală, implantologie, ortodonţie.

Cabinetul nostru se bucură de medici cu o experință de peste 10 ani în domeniul stomatologic, cu numeroase cursuri de perfecționare atât în țară, cât și în străinătate (Elveția și Germania), iar calitatea serviciilor și a echipamentelor noastre este un factor extrem de important în asigurarea standardelor de calitate și confort.

Medicii noștrii lucrează cu minuţiozitate, eleganţă şi profesionalism, astfel încât fiecare zâmbet să fie nepreţuit.

Dr. Marius Ţibuleac

Dr. Mircea Laslău

Asist. Elena Dobrin

Asist. Laura Deneș